Over ons

“bij SkinBasics staat service en kwaliteit op de eerste plaats”

SkinBasics is een jong bedrijf dat ambitieus de online cosmeticamarkt bestormt. Tussen alle webshops die cosmetica verkopen, streeft SkinBasics ernaar uit te blinken in kwaliteit, service en een snelle levering. Bovendien biedt de ervaring van de huidspecialisten van Cryon met Meditopics een extra kracht die veel andere webshops niet bieden. Heeft u een vraag over uw huid en wilt u een passend Meditopics-advies? Neem dan gerust contact op met Skinbasics en wij geven u snel passend productadvies bij uw huid.

SkinBasics is, zoals de naam al aangeeft:, “basic”. Dat wil zeggen dat de website overzichtelijk is, u precies de juiste informatie biedt en makkelijk in gebruik is. Meditopics en Phitex passen daar als merk perfect bij, want dit zijn merken met een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding. U betaalt bij Meditopics en bij Phitex voor de huidverbeterende ingrediënten en niet voor een luxe potje of gouden embleempje. Met Meditopics en Phitex weet u zeker dat u pure, goede ingrediënten op uw huid aanbrengt.

Evyo
Wilhelminapark 46
4818 SN, Breda
Nederland
E-mail: contact@skinbasics.nl
KvK: 73436623

Meditopics

De Meditopics-serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid (overgevoelig, droog, acné, ouder wordend), is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen. De serie bevat diverse verzorgende crèmes, huidreinigers, lotions, peelings, zonbeschermingsproducten, een masker en een vloeibare make-up op waterbasis.

Binnen de huidtherapie bestond de behoefte aan een productserie die wat betreft werkzaamheid, prijs, exclusiviteit en presentatie voldoet aan de door de huidtherapie gestelde eisen. Na intensieve samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen heeft dit geresulteerd in de ontwikkeling van de Meditopics productserie. De Meditopics-producten zijn exclusief voorbehouden aan huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten. U zult ze niet aantreffen op andere commerciële verkooppunten, hetgeen zeer belangrijk is voor de samenwerking tussen alle disciplines.

Contact

Wij vinden het erg belangrijk dat u goede service wordt verleend en dat u prettig kunt winkelen op onze webshop. Heeft u tips of zijn er zaken waar u tegenaan loopt? Laat het ons dan alstublieft weten, zodat wij hiernaar kunnen kijken.

Ook voor een persoonlijk productadvies kunt u contact opnemen met ons! Wanneer u een mailtje stuurt naar ons met een vraag over uw producten of huid, zullen wij deze deskundig beantwoorden.